Resultaten voor acupunctuur amsterdam

acupunctuur amsterdam
 

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Is de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuur-studenten in Nederland. Behalve informatie over de beroepsvereniging en het lidmaatschap, vindt u hier ook uitgebreide informatie over acupunctuur en de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG. Verruiming toelating voor het NVA-lidmaatschap.
Acupuncturist Femme Amsterdam.
Bel voor het maken van een afspraak tussen 1000-1700: uur of vul het e-consult in. Main navigation NL. Kraambed en Nacontrole. Extra echo NIPT. Praktijk: 020-723 17 57. Verloskundige: 06 444 22 700. Intercollegiaal: 020 723 17 56. Fax nummer: 020 723 17 58. Frans van Mierisstraat 50 a. 1071 RV Amsterdam.
Chinese Acupunctuur Amsterdam Lingzhi praktijk.
Lingzhi praktijk Zoetermeer. Home Acupunctuur Amsterdam. Acupunctuur Amsterdam Lingzhi praktijk kunt u bereiken via telefoonnummer: 020 78 57 698. Als de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht en uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
CIG Amsterdam: acupunctuur, homeopathie en osteopathie.
Het Centrum Integrale Geneeskunde is een behandelcentrum in Amsterdam waar naast acupunctuur gebruik wordt gemaakt van diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Naast de meest bekende methoden als acupunctuur, homeopathie en osteopathie maken wij gebruik van nog een groot aantal andere waardevolle diagnostische en therapeutische technieken.
Acupunctuur bij Praktijk Brouwersgracht in Amsterdam-centrum.
Energie in balans met acupunctuur in het centrum van Amsterdam. Wanneer het zelfherstellend vermogen in ons lichaam ontregeld is, raken we uit evenwicht. Acupunctuur bevordert het herstellend vermogen van het lichaam en verhelpt diverse klachten, zoals PMS, migraine en prikkelbaredarmsyndroom.
ACUPUNCTUUR PRAKTIJKEN IN AMSTERDAM, DEN HAAG, UTRECHT.
Acupunctuur kan tijdens de zwangerschap een goede ondersteuning bieden.De klachten die Bas het meest behandel zijn de zwangerschapsmisselijkheid, lage rugklachten, moeheid, slaapproblemen, obstipatie, het ondersteunen bij de voorbereiding van de bevalling. Centrum Integrale Geneeskunde Amsterdam. Het Centrum Integrale Geneeskunde is een behandelcentrum waar gebruikt wordt gemaakt van diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen.
Acupunctuur in Amsterdam: Kortingen tot 70% op acupunctuur in Amsterdam GROUPON.nl.
U vindt al deze deals in de categorie gezondheit op de website van Groupon.h3Amsterdam acupunctuur aanbiedingen voor een gezond en fit leven/h3U kunt de strong Amsterdam acupunctuur aanbiedingen /strong niet alleen voor uzelf gebruiken, maar ze ook cadeau doen aan uw moeder, vriendin, oom of kennis.
Acupunctuur Amsterdam.
Acupunctuur is voor veel klachten een geschikte therapie. Er zijn aandoeningen, zoals kanker, chronische ziekten of anatomische afwijkingen, waarbij acupunctuur het probleem niet verhelpt maar wel symptomen als pijn en vermoeidheid vermindert of wegneemt. Na een operatie of bij blijvend letsel na een ongeval biedt acupunctuur verlichting en leidt het tot een beter herstel.
Acupunctuur SFR Beweegt Rivierenbuurt Amsterdam.
SFR Beweegt Rivierenbuurt Amsterdam / Acupunctuur. Wat is acupunctuur? Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Klachten zijn volgens de klassieke Chinese gedachtegang een signaal dat de balans van de lichaamsenergie├źn is verstoord. Acupunctuur wordt al vele duizenden jaren toegepast om ziekte te genezen, klachten te verlichten en de natuurlijke weerstand te verhogen.
Acupunctuur Shenmen Health in Amsterdam Voor uw dagelijkse gezondheid.
Hot stone massage. Acupunctuur in Amsterdam Welkom bij Shenmen Health Acupunctuur Lymfedrainage. Acupunctuur in Amsterdam Shenmen Health wenst u een gezond 2018 toe! Welkom op de website voor acupunctuur, lymfedrainage en ontspanning. Via deze website geven we informatie over onze acupunctuur en lymfedrainage, ontspanning praktijk.

Contacteer ons