Op zoek naar acupunctuur opleiding?

acupunctuur opleiding
 
Opleiding: Japanse acupunctuur openlesdag Springest.
Doelgroep Deze opleiding is ontwikkeld. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 6 maanden HBO Opleiderscore: star 9 Flex Academy BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9 uit 14 ervaringen. Dit is een boek, geschreven, ten behoeve van de patiƫnt, alsook de arts en therapeut met interesse voor acupunctuur.
Klassieke Chinese Acupunctuur Opleiding Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
In deze acupunctuur opleiding leert u een behandeling te geven met behulp van acupunctuur op basis van een zelf gestelde diagnose en een eigen behandelplan. Wie de opleiding klassieke Chinese Acupunctuur met goed gevolg afrondt, is een volwaardig Acupuncturist en in staat om zelfstandig patiƫnten te behandelen.
Nieuws.
December 2015: 05/11 Chinese fytotherapie 3; 10/12 Manuele therapie en de fascia hoofd en CWK; 11/12 Kinesiologie in de chinese gezondheidszorg; 12/12 Acustim taping; 18/12 wonderfull Jing Well Ting Points.; Januari 2016; 08/01 Deep tissue massage; 09/01 Electroacupunctuurstimulatie workshop; 16/01 chinese fytotherapie opleiding; 22/01 Zwangerschapsbegeleiding; 30/01 Slaapschool. Februari 2016: 19/02 Qigong en Daoyin traditionele Chinese Gezondheidszorg; 19/02 Psycho-emotionele klachten met acupunctuur Masterclass; 26/02 Osteo-acupunctuur Sport Acupunctuur; 27/02 Tuina Chinese massage; 27/02 voedingsleer volgens TCG/TCM.
Opleiding Acupunctuur aan de Shenzhou University of TCM.
Docenten en stagebegeleiders. Academisch Jaar en Lengte van de Opleiding. School en Stagebeleid. Betalingen en Restitutie. Algemene Verkoops en Leveringsvoorwaarden. Een succesvol doorlopen leerjaar Basis Chinese Geneeskunde is een voorwaarde voor het starten van de studie Acupunctuur. Bij voltooiing van de studie acupunctuur heb je zowel inzicht in de klassieke methoden als in de moderne ontwikkelingen van de TCG en beschik je over alle vaardigheden voor het toepassen van acupunctuur in de praktijk.
Medische acupunctuur Dr. Liem Clinic.
Behandelingen Acupunctuur Medische acupunctuur. Dr Liem heeft haar medische acupunctuur opleiding gevolgd in Engeland bij de BMAS British Medical Acupuncture Association www.medical-acupuncture.co.uk. Ze biedt cosmetische acupunctuur aan als een alternatief op botox en biedt medische acupunctuur behandelingen complementair aan de reguliere geneeskunde.
Opleiding acupunctuur, Cursus acupunctuur, Acupunctuur opleiding CNGO.
Hierdoor is het effect groter dan wanneer we acupunctuur met naalden toepassen. Hoewel een aantal BOCAM docenten zelf een opleiding in acupunctuur hebben afgerond, kiezen we dan ook bewust voor deze methode. Werken met magneetpleisters is in Japan een bekende methode, in China wordt het met name de laatste jaren steeds meer ingevoerd.
Vier Japanse acupunctuur stijlen.
Gebruik acupunctuur, moxa, cupping, of ander modaliteiten om symptomatisch te verlichten. Japanse acupunctuur: Toyohari. Toyohari is gegrondvest door Kodo Fukushima en een tak van meridiaantherapie, al zijn er wel theoretische en praktische verschillen. De palpatie is nog veel subtieler, er wordt niet gezocht naar drukpijn op punten, maar naar zwellinkjes, ruwheid, deukjes en qi verstoringen. Opvallend bij de Toyohari-stijl is dat de naalden niet echt in de huid worden gestoken. Het prikken met de naald begint een paar centimeter boven de huid, waar hij contact met de qi van het punt. Een punt wordt getonificeerd door de naald langzaam naar de huid te brengen, sederen gaat juist snel. Er is veel concentratie en ervaring voor nodig, om de qi op de juiste manier te voelen en manipuleren, en de opleiding voor Toyohari is vooral op de praktijk gericht.
Acupunctuur Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Acupunctuur bij neurologische en pediatrische aandoeningen/ semiologie 5 studiepunten. Acupunctuur bij urologische en gynaecologische aandoeningen 5 studiepunten. Neurologische basis van de acupunctuur en specifieke aandoeningen 5 studiepunten. Portfolio eindwerk, stageverslagen, praktijkervaring, persoonlijk initiatief 10 studiepunten. Professionele eindbalans casussen, praktijk, prik en naaldtechnieken 3 studiepunten. Hoe ziet de opleiding eruit.
Acupunctuur.
Willem Pinksterboer Acupunctuur Haarlem.
Hij volgde sindsdien de opleiding Chinese kruiden geneeskunst en specialiseerde zich middels intensieve nascholing in Japanse acupunctuur. Sinds 2007 is hij als docent betrokken bij de acupunctuuropleiding TCMA. In de afgelopen 15 jaar ontwikkelde zich zo een zeer persoonlijke benadering van de acupunctuur waarbij begrippen als kwaliteit, passie en persoonlijke aandacht centraal staan.

Contacteer ons