Resultaten voor acupunctuur rotterdam

acupunctuur rotterdam
 
Acupunctuur Rijnmond Traditionele Chinese Geneeswijzen.
In de praktijk in Rotterdam is er een mogelijkheid om te pinnen. Je krijgt na het consult de factuur mee. Deze kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar. Vergoedingen Acupunctuur Rijnmond is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA. Hierdoor vergoeden de meeste verzekeraars de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering.
Acupunctuur in Rotterdam Acupunctuurpraktijk Karolina Leman Home.
Acupunctuurpraktijk Leman is gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur. Bel voor een afspraak.: Telefoon: 06 484 270 51. Mijn naam is Karolina Leman en ik ben een acupuncturist. Ik heb een studie aan de Medische Academie in Bydgoszcz te Polen als medisch analist in 1993 afgerond en ben daarna naar Nederland verhuisd. Ik begon met werken aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik nog steeds werkzaam ben.Ik heb altijd brede interesse gehad in de alternatieve geneeskunde, kruiden, een gezonde levensstijl en voeding.
Acupunctuur rotterdam Behandelingen door Dr. Setyo.
Aan de hand van deze analyse zullen wij u direct een advies uitbrengen waarin naar voren komt of acupunctuur Rotterdam een uitkomst voor uw problemen kan zijn. De 1e acupunctuur behandeling kan vervolgens direct plaatsvinden en heeft een duur van maximaal een uur.
Acupunctuur Kop van Zuid Rotterdam.
de beroepsvereniging NWP die de kwaliteit van alternatieve therapeuten bewaakt en haar leden verplicht tot jaarlijkse bijscholing. De praktijk is opgenomen in het HBO Register Beroeps-beoefenaren Natuurlijke Gezondheiszorg. Kop van Zuid. 3071 AW Rotterdam. Acupunctuur Kop van Zuid is onderdeel van Maatschap.
Chinese acupunctuur Rotterdam Uw gezondheid voorop!
Bloeddruk en acupunctuur. Home Chinese Acupunctuur Rotterdam Wushen. Chinese Acupunctuur Rotterdam Wushen. Met acupunctuur en andere Chinese geneeswijzen kunnen veel klachten succesvol verholpen worden. Denk aan rug en nekklachten, maag en darmklachten, maar bijvoorbeeld ook aan stress, slapeloosheid en gebrek aan energie.
Acupunctuur Rotterdam Hillegersberg Schiebroek Acupuncturist lid Zhong.
Less is More. Acupunctuur Amsterdam Noord. Acupunctuur Rotterdam Hillegersberg Amsterdam-Noord. Klassieke Acupunctuur voor Gezondheid, Vitaliteit Ontspanning. Acupunctuur is een Oosterse Geneeswijze en vooral bekend uit China. Maar wist u bijvoorbeeld dat het al rond het jaar 500 in Japan werd beoefend?
Gewichtsproblemen en acupunctuur Rotterdam.
Dagelijks een stevige wandeling is vaak al voldoende. Wilt u ook afvallen door middel van acupunctuur, bel dan even met de dichtstbijzijnde Lingzhi praktijk voor acupunctuur en Chinese kruiden. Ling Zhi praktijken zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Acupunctuur Dry Needling Fysiotherapie PLUS Rotterdam.
Locatie Fitland Mullerpier. Gezondheidscentrum Rotterdam Noord. Tweets by @Fysioplus010. Acupunctuur Dry Needling. Wat is acupunctuur? Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit is een volledig medisch systeem dat al meer dan 2000 jaar diagnoses stelt, ziektes kan genezen, klachten verbetert en ook preventief werkt.
Oostplein acupunctuur Oostplein acupunctuur Rotterdam.
I.v.m vakantie is de praktijk gesloten van do 16 juli tot en met 5 augustus. De praktijk en ondergetekende zijn vanaf maandag 6 augustus weer bereikbaar. Met vriendelijke groet en fijne zomervakantie. Wat je wel en niet moet drinken in de hitte.
Chinese Acupunctuur Rotterdam Lingzhi praktijk.
s avonds en op zaterdag op verzoek en in overleg. Acupunctuur Rotterdam Zuid Lingzhi praktijk voor Chinese acupunctuur. 3074 BH Rotterdam Hillesluis, Feijenoord, Acupunctuur Rotterdam-Zuid, ook Charlois, Tarwewijk, Carnisselande, IJsselmonde, Sportdorp, Vreewijk, Bloemhof, Lombardijen, Acupunctuur Randweg. Wij delen onze praktijk met Wushen praktijk voor acupunctuur Rotterdam.

Contacteer ons