Meer resultaten voor acupunctuur leiden

acupunctuur leiden
 
10 beste Acupuncturist in Leiden. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
Ik ben heel veelzijdig: Chinese massage, acupunctuur, of een combinatie van deze twee; vaak aangevuld met voedingsadviezen volgens de Chinese voedingsleer. Tevens beoefen ik voetreflexologie en Reiki. Er is dus veel keus en per cliƫnt bekijk ik welke therapie het beste is. Acupuncturist 49.5 km van Leiden.
Dierenkliniek Leiden Stevenshof Welkom.
Per dag helpen onze dierenartsen enkele tientallen patienten, soms lukt het dan ook niet door de drukte een paar foto's' te maken en te plaatsen. Osteopathie en acupunctuur.: Fenella Doesburg, osteopathisch dierenarts, behandeld in onze praktijk dieren met osteopathie en acupunctuur, op aanvraag Zie ook www.dierenarts-osteopaat.nl.
acupunctuur Leiden.nl. De praktijk voor acupunctuur in Leiden e.o.
Op deze website vind u informatie over wat acupunctuur Leiden precies inhoudt, welke klachten je kunt behandelen met acupunctuur, wie ik ben en uiteraard hoe ik te werk ga. Acupunctuur Leiden is sinds 2008 gevestigd aan het Schuttersveld 91 in het centrum van Leiden binnen fysiotherapie praktijk Doortast.
BEHANDELING.
De acupunctuur en elektro stimulatie behandelingen en de verblijfnaald in de oor zorgen ervoor dat u uw dieet zonder moeite kunt volhouden. deze behandeling bestaat voornamelijk uit oor acupunctuur in combinatie met lasertherapie en ook hierbij gebruiken wij een verblijfnaaldje om de frustraties die leiden tot roken te voorkomen.
Acupunctuur in Leiden Bewust Leiden.
Acupunctuur in Leiden. Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen. Acupunctuur heeft ook een preventieve werking.
Praktijk voor acupunctuur L.G. de Rijk Leiden.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk voor acupunctuur L.G. de Rijk, Leiden. Alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde in Leiden. Alle artsenpraktijken voor alternatieve geneeskunde.
Zhong Beroepsvereniging TCG therapeuten.
Voor een behandeling door een Zhong-therapeut heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Wel adviseren we bij ernstige problemen altijd eerst bij de huisarts langs te gaan. Je kunt een behandeling bij verschillende therapeuten volgen, maar stel hen wel allebei op de hoogte.
Healthcare in the Netherlands Expat Guide to The Netherlands Expatica.
The extra costs were mainly due to the excess charge the threshold which residents must pay before Dutch health insurance applies, dentist fees which are not covered and medicine of which residents now pay an average of 34 percent towards the cost.
Welkom Stichting DUWO.
Wat doe je als je huis vol staat met rook? Onze studentbeheerders leren tijdens de jaarlijkse Veiligheidstraining in Leiden hoe ze noodsituaties kunnen voorkomen, maar ook wat ze moeten doen als er toch een noodsituatie is ontstaan! Het laatste nieuws.
Acupunctuur in Leiden Bewust Leiden.
Acupunctuur in Leiden. Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuur behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen. Acupunctuur heeft ook een preventieve werking.

Contacteer ons