Zoeken naar acupunctuur arnhem liu

acupunctuur arnhem liu
 
Uw startpagina op het internet Acupunctuur Nederland.
Praktijk benbiao Welkom op de site van praktijk Benbiao Acupunctuur orthomoleculaire therapie in Arnhem. De praktijk is opgericht in 2001 en aangesloten bij NVTCG Zhong, het Rbcz en het MBOG. De consulten worden door verschillende verzekeraars vergoed. Liu chinese geneeswijze Dhr.
Liu Acupunctuur indebuurt Arnhem.
Over Liu Acupunctuur. Liu Acupunctuur is één van de 27 acupunctuur in Arnhem en is gevestigd aan de Zijpendaalseweg. Dit bedrijf is 4 dagen per week geopend. Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot. Fijn dat je ons op de hoogte brengt.
acupunctuur FACTS Forum.
De keren dat ik acupunctuur liet doen deed het geen pijn. Het was echt hop, hop, hop en de naalden zaten er in. Ik voelde ook de energie verplaatsen en ging er heerlijk op dutten een half uur. De man werkte voorheen als afdelingshoofd in een ziekenhuis in Hong-Kong, maar wilde liever mensen in het westen hetzelfde aanbieden en is toen naar Nederland gekomen. Die man weet echt wel wat hij doet, want zijn praktijk hangt vol met brieven van mensen die hij heeft succesvol heeft geholpen. november 3, 2011 om 901: am 28065. Ik ben 5 maanden bij Li-Liu in Arnhem geweest.
Therapeutisch Instituut Almere.
Ook voor acupunctuur bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn erkende therapeuten aangesloten bij de NVA, waardoor uw aanvullende verzekering onze behandelingen geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Myofasciale therapie is behandeling van uw spier en bindweefsel waarin naast triggerpoints spierknopen ook bindweefsel afwijkingen te vinden zijn.
Onze instructeurs Chi Neng Instituut.
Ik geef workshops, trainingen, 1-op-1 begeleiding en retreats voor vrouwen rond themas als zijn vrouwelijk leiderschap, life-balance, burnout, stress en energiemanagement. Je bent van harte welkom voor een proefles Chi Neng Qigong in Arnhem of natuurlijk in één van mn workshops!
Zilveren Kruis Zorgverzekering Ervaringen Zeker.com.
Wil ik mijn accupuntuur factuur declaren Van dr Liu uit Arnhem. Die al ruim 30 jaar in Arnhem zit en de beste en bekendste acupuncturist van Nederland isEn, zelfs klanten heeft uit belgie en Duitsland. Vorig jaar werd deze rekening nog wel vergoeddit, jaar niet meer.
Dr. Liu Accupuntuur Arnhem Arnhem Acupuncturist Facebook.
Frans Dominicus is bij Dr. Liu Accupuntuur Arnhem. 20 juli 2018 Arnhem, Nederland. Vroeg uit de veren. Ff een acupunctuur behandeling. Hans Potharst heeft ingecheckt bij Dr. Liu Accupuntuur Arnhem. 26 mei 2018 Arnhem, Nederland. Liu Accupuntuur Arnhem. Acupuncturist Arnhem, Nederland.
Acupunctuur Arnhem Acupunctuur, je vindt het hier!
Overzicht: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Dit is de website van acupunctuur liu maatschap chinese geneeswijze. Benbiao acupunctuurpraktijk arnhem.
Liu Acupunctuur verhuist naar Velp Strijbosch Thunnissen Arnhem.
VELP Liu Acupunctuur, sinds 1983 gevestigd aan de Zijpendaalseweg in Arnhem, verhuist naar de Reigerstraat 30 te Velp. Gespecialiseerd in Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur ontvangt Liu Acupunctuur patiënten uit binnen en buitenland. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde Liu Acupunctuur bij de totstandkoming van deze transactie.
Therapeut Jan Elferink Jan Elferink praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze!
In 1994 ben ik afgestudeerd in de Shiatsu therapie aan het Oost West Centrum in Arnhem. Wat daarna volgde was een stage jaar. In dat jaar ben ik al begonnen in het eerste jaar van de opleiding acupunctuur. Die opleiding duurde drie jaar en in 1997 ben ik afgestudeerd aan het Kylin Instituut voor het onderdeel acupunctuur.

Contacteer ons