Op zoek naar acupunctuur zaandam?

acupunctuur zaandam
 
Acupunctuurpraktijk Wang Koog aan de Zaan, Zaandam, Zaanstad.
Deze verstoring ontstaat doordat de energiehuishouding in de mens uit balans is. Contact ons Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk consult? Neem vrijblijvend contact met ons op. Lagendijk 3, 1541 KA. Koog aan de Zaan, Zaanstad.
Qilax acupunctuur Beverwijk, Heemskerk Qilax.
Opmerkingen van behandelde mensen. Qilax acupunctuur Beverwijk, Heemskerk. Praktijk voor Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Zaandam. Op de website van Qilax probeer ik u op een zo eenvoudig mogelijke manier wegwijs te maken in de wereld van onder meer acupunctuur en de praktijken.
acupunctuur praktijk in regio Zaandam 27 adressen voor acupunctuur praktijk in regio Zaandam.
schrijf een review. Acupunctuur Praktijk San Jiao SAN JIAO Acupunctuur en Huidtherapie Praktijk is opgericht door Sandra Slagt en heeft zich ten doel gesteld de Traditionele Chinese Geneeskunde in te. Toon telefoonnummer 075 615 25 47. Skager Rak 14, 1501AZ, Zaandam.
Dry Needling Fysiotherapie Sminia.
Is Dry Needling hetzelfde als acupunctuur? Bij klassieke acupunctuur worden vaak meerdere naalden in het lichaam geprikt, die daar enige tijd in blijven zitten. Bij Dry Needling wordt meestal een enkele naald gebruikt, waarmee kortdurend spieren worden behandeld. Bij klassieke acupunctuur wordt gewerkt vanuit een energetisch concept.
Shockwave therapie werkt goed'Joop' Schaafsma Acupunctuur behandelt diverse klachten Rodi.
Joop Schaafsma Acupunctuur behandelt diverse klachten. Joop Schaafsma aan het werk met het shockwave-apparaat in zijn praktijk in Callantsoog. CALLANTSOOG Sinds" begin vorig jaar werk ik ook met de Shockwave therapie, vertelt Joop Schaafsma die met zijn acupunctuurpraktijk is gevestigd aan Jewelweg 7b in Callantsoog.
Rangkuti Website.
Brain Abdominal acupunctuur. Al vanaf 1996 actief in Zaandam en al meer dan 35 jaar in het vak. Revolutionaire behandelmethodes voor onverklaarde aandoeningen. Online afspraak inplannen. Unieke behandelingen met bijzondere, snelle en goede resultaten. Merkbare verbetering van de levenskwaliteit bij patiƫnten.
Corpus Sano Acupunctuur Cupping.
Wat is acupunctuur? Acupunctuur kan bij veel gezondheid gerelateerde klachten helpen. De pluspunten van acupunctuur zijn onder andere.: de behandelingen hebben bijna geen bijwerkingen. acupunctuur heeft een preventieve werking. acupunctuur heeft en een positieve invloed op de welzijn van de mens.
Acupunctuur Alkmaar/Zaandam-Hwa Xia Acupunctuur Kliniek voor Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde.
1503 LB Zaandam. lid van Zhong. lid van Zhong NCBG YI. Heeft u klachten en wilt u weten wat acupunctuur voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kosteloos vrijblijvend consult. Acupunctuur is voor veel klachten een geschikte therapie.
Studiecentrum PaKua.
De recente geschiedenis van acupunctuur volgens de filosofie van stammen en takken begint bij een memorabel persoon, Dr. van Buren 27 november 1921 12 mei 2003 die eigenhandig verantwoordelijk is voor het reconstrueren van deze vorm van acupunctuur. Met name Joan Duveen en Peter van Kervel hebben, zowel internationaal als binnen Nederland, de fakkel van Dr.
Kamps praktijk voor Acupunctuur Openingstijden Kamps praktijk voor Acupunctuur Zuiddijk.
Openingstijden Kamps praktijk voor Acupunctuur Zuiddijk 158 in Zaandam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zuiddijk in Zaandam. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.

Contacteer ons