Op zoek naar acupunctuur haarlem?

acupunctuur haarlem
 
Frontpage Acupunctuur De weg naar balans.
In een levendige, met veel humor opgezette presentatie vertellen Barbara Baars en Nicky Derksen hoe je op natuurlijke wijze er jonger en gezonder uit gaat zien. Op donderdag 9 maart om 2000: uur hoor en ervaar je wat acupunctuur en natuurlijke huidverzorgingsprodukten voor je.
Hypnose Instituut Nederland Het nummer 1 hypnose instituut in Europa.
De" opleidingen sloten precies aan bij mijn andere opleidingen die ik had gedaan in de acupunctuur en fysiotherapie. En de sfeer is daarbij geweldig motiverend om er meteen ook iets mee te doen." Heb je onze hulp nodig om iets te veranderen?
Yang health center Acupunctuur.
In 2014 heeft hij de opleiding Acupunctuur afgerond aan de TCM University te Amsterdam en zich aangesloten bij Zhong, de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Vervolgens is hij zijn eigen praktijk, Yang Health Center, voor het eerst begonnen in Almere. Yang is mevrouw Jowie Mo werkzaam in de praktijk met als specialiteit het verlenen van massages. Zij bezit voortreffelijke massagetechnieken waar menig klanten zeer tevreden over zijn. U bent van harte welkom om het zelf te komen ervaren! Zijlweg 109 zw, 2013 DE, Haarlem.
Acupunctuur Haarlem Yuk Chi Modern en Professioneel.
Yuk Chi de Jong-Kan eigenaar. Acupunctuur Haarlem Yuk Chi Acupunctuur. Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Wij bieden acupunctuur aan op twee manieren: met acupunctuurnaalden klassieke acupunctuur en met laser moderne acupunctuur.
Tjin Se Lung Acupunctuur Haarlem e.o.
Dus Yin en Yang zijn zeer essentieel, maar net zo als de 5 elementen en de Zang Fu organen. In het praktijk van Tjin Se Lung wordt u optimaal geholpen met de hieronder genoemde methodes.: Tjin-A-Koeng is praktiserend lid en aangesloten bij de beroepsvereniging van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Posted in acupunctuur.
Home Acupunctuur in Haarlem.
In mijn praktijk in Haarlem ga ik met je op zoek hoe we die balans weer kunnen herstellen. Ik behandel met name stress en emotie gerelateerde problemen. Depressie, angsten, burn out, hyperventilatie, slapeloosheid enzovoort. Daarvoor zet ik acupunctuur in, en verder wat nog meer nodig is zoals Gua Sha, moxa en massage.
Cosmetische Acupunctuur Haarlem Modern Professioneel.
Cosmetische Acupunctuur Haarlem biedt cosmetische acupunctuur aan voor iedereen. Lees meer op de pagina Voor wie is cosmetische acupunctuur geschikt? Daarnaast noemt Cosmetische Acupunctuur Haarlem een aantal voordelen van cosmetische acupunctuur ten opzichte van de westerse methoden zoals botox, fillers of een facelift.
Home WiseandWell.
Het Centrum Wise and Well is een behandelcentrum in Haarlem waar naast acupunctuur gebruik wordt gemaakt van diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Naast de meest bekende methoden als Acupunctuur, Sportmassage, Ontspanningsmassage en Chinese Kruiden maak ik gebruik van nog een groot aantal andere waardevolle diagnostische en therapeutische technieken.
Praktijk voor acupunctuur B.A. Sebregts Acupunctuur in het hart van de stad Leiden!
In het hart van de binnenstad Leiden ligt de praktijk voor acupunctuur van Brechtje Sebregts. Op de site vindt u informatie en achtergronden over acupunctuur, de behandelingen in de praktijk, het laatste nieuws en de ervaringen van anderen. Elke acupunctuurbehandeling kent een aantal stappen.
Acupunctuur Haarlem: Acupunctuurpraktijk Dorjee Weijma te Haarlem.
Welkom op de website Acupunctuur Haarlem van acupuncturisten Johan Dorjee en Kim Weijma in Haarlem. Heeft u last van één of meer gezondheidsproblemen en bent u op zoek naar een effectieve methode om deze te laten behandelen? U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelmethoden, waaronder: acupunctuur zowel Chinese als Japanse acupunctuur, fysiotherapie, oedeemtherapie, spatadertherapie, bekkenbodemtraining en aan acupunctuur verwante behandelmethoden als dry needling, moxabehandeling, cupping en electro-acupunctuur.

Contacteer ons