Zoeken naar chinese acupunctuur

chinese acupunctuur
 
Zhong Beroepsvereniging TCG therapeuten.
Waarmee kan Zhong je helpen? Traditionele Chinese Geneeskunde TCG kan uitkomst bieden bij een groot aantal klachten. Kijk bij de indicaties, verken de behandelingen, check of de therapie van je keuze door jouw verzekeraar vergoed wordt of ga direct op zoek naar een therapeut bij jou in de buurt.
Chinees Acupunctuur Centrum.
Tijdens haar opleiding in China heeft ze ook cursussen in de Chinese geneeskunde gevolgd. In Nederland heeft ze verder een opleiding in acupunctuur met succes afgerond. Ze is lid van VNT Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten onder de koepel van RBNG.
Acupunctuur Leusden Amersfoort Woudenberg Scherpenzeel.
Afgelopen jaren heb ik me steeds verdiept in klassieke Chinese acupunctuur. Sinds 2008 ben ik gespecialiseerd in een specifieke stijl van acupunctuur: Namelijk de 5 Elementen Acupunctuur 5EA. De kracht en schoonheid ervan komt door zijn.: geen ingewikkeld behandel protocol.
Zhi Zhi Zhi Dao Dao Dao Traditioneel Traditioneel Traditioneel Chinese Chinese Chinese Geneeskunde Geneeskunde Geneeskunde Acupunctuur Acupunctuur Acupunctuur Kruiden Kruiden Kruiden Voedingsadviezen.
Chinese acupunctuur in Enschede Annita Poorthuis Twente Overijsse.
De WHO Wereld Gezondheid Organisatie heeft een lijst met meer dat 50 klachten of indicaties waarbij acupunctuur kan helpen. Daarnaast kan acupunctuur de bijwerkingen van een reguliere behandeling bijvoorbeeld chemokuren verlichten. Reumatische aandoeningen, peesontstekingen, spierpijn, nek en schouderklachten, trillingen, tenniselleboog, hielspoor, lage rugklachten, gewrichtspijn.
Long Feng Praktijk Home.
Bij Praktijk Long Feng werkt men op een professionele en plezierige manier en pakt men de bron aan met acupunctuur en Chinese kruiden. Na de eerste behandeling ervaarde ik een significante verbetering en na 5 behandelingen was ik van mijn klacht af.
De Hazelaar: Traditionele Chinese Acupunctuur.
Het basis principe van acupunctuur is de circulatie van levensenergie. Deze energie stroomt door ons lichaam via een stelsel van meridianen, denkbeeldige kanalen. Door heel precies dunne naalden op het lichaam te plaatsen kan de Qi, de stroom levensenergie, beïnvloedt worden.
Zhng Hé Táng Centrum voor Chinese Geneeswijzen in Meppel Acupunctuur Shiatsu Chinese kruiden.
Afspraak maken in Meppel? In Meppel kunt u afspraken maken bij Linda Faber Acupunctuur, Shiatsu, Chinese kruiden, Owen van de Ridder Acupunctuur, Tuina, Chinese kruiden, Mirjam de Jonge Shiatsu, Chinese massage en Karin van de Ridder Acupunctuur, Cosmetische Acupunctuur. Ga naar onze afspraken pagina.
Acupunctuur als hielspoor behandeling Hielspoorinfo.
Bij chinese acupunctuur wordt acupunctuur soms toegepast in combinatie met het kruid moxa, dat ook de bloedsomloop stimuleert en daarnaast de aanmaak van witte bloedlichaampjes stimuleert. Het moxa kan op de huid gelegd worden, maar soms wordt ook een soort sigaar van moxakruid aangestoken die dicht bij de te behandelen plek wordt gehouden en deze opwarmt.
Welkom ZI YUAN TING.
Vanaf september kunt u ook bij ons terecht voor Cosmetische Acupunctuur. Zi Yuan Ting biedt naast persoonlijke consulten ook Fertility Workshops aan. Kijkt u voor meer info bij Fertiliteitsyoga. De Traditionele Chinese Geneeskunde TCM kent haar eigen specialisaties, waaronder Fu Ke, oftewel Gynaecologie.

Contacteer ons